Τι φοβάται ο Μαρινάκης;

marinakisΤο… ντέρμπι άρχισε νωρίς. Από την πλευρά του ΟΣΦΠ τουλάχιστον. Σύμφωνα με πληροφορίες  από το πρωί έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των δυο ΠΑΕ με αφορμή αιφνίδιο έλεγχο που πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία στο στάδιο «Καραισκάκης»....
Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης θεώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπεύθυνη για την εξέλιξη και ενημέρωσε ότι δεν θα δώσει περισσότερες από 10 προσκλήσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά από την αντίδραση του Μαρινάκη με δεδομένο ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο γήπεδο από την Ελληνική Αστυνομία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεσούσης της εβδομάδας είχε ζητήσει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές προκειμένου να κυλήσουν ομαλά όλα την Κυριακή.

Ο έλεγχος στο γήπεδο δεν ήταν απαίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμα όμως κι αν ήταν, δεν γίνεται αντιληπτό τι έχει να φοβηθεί ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ και αντιδρά με τον τρόπο αυτό. Παράλληλα δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει για τον αριθμό των προσκλήσεων που δικαιούται ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι καθώς αυτά τα ζητήματα καθορίζονται από την Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ανεπίσημα από εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γεγονότα και δεν αποκλείεται να αντιδράσει εφόσον οι ερυθρόλευκες αστειότητες πάρουν επίσημη μορφή.