Οι Κινέζοι και τα 120 εκ. ευρώ

kafeneio sp
Διαβάστε τι αναφέρει ο Τύπος για την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τους κινεζικούς κολοσσούς και τα... 120 εκ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως αυτά τα 120 εκ. ευρώ είναι λίγο παρεξηγημένος αριθμός....

Όχι ότι έχουν κάτι από μόνα τους, απλά ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε για περίπου ένα χρόνο με πρίγκιπες, πριγκίπισσες και διάφορους άλλους "επενδυτές".

Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά, από τη στιγμή που στην υπόθεση μπαίνει το όνομα της οικογένειας Γιαννακόπουλου που από μόνο του αποτελεί εγγύηση.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζουμε, οι εξελίξεις θα είναι πιο άμεσες και ίσως πιο ραγδαίες και τοποθετούνται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Δεν αποκλείεται και νωρίτερα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Εκεί οι δυο άνδρες θα ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για να δουν αν και εφόσον μπορέι να προχωρήσει το πλάνο.

Τι λέει ο Τύπος 

Σύμφωνα με την Sportday ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με δυο εταιρείες από την Κίνα που μαζί με τον ίδιο έχουν σκοπό να επενδύσουν στην ΠΑΕ ένα ποσό της τάξης των 120 εκ. ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία.

Ακούστηκε και το όνομα Cosco (πρόσφατα έκανε συμφωνία με την Κυβέρνηση για μεγάλη επένδυση στον Πειραιά), όμως κάτι τέτοια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.