Κατά της θεωρίας των δύο άκρων η πλειοψηφία, μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εντυπωσιακά ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό, την στάση των πολιτών απέναντι στην ΧΑ αλλά και τις συλλήψεις στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr. Η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα από το μέτωπο κατά της ΧΑ: στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 2,5 μονάδες...

  











Το 77% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών της ΧΑ, ενώ μόνο το 15% διαφωνεί.
Το 52% διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ το 16% συμφωνεί: η εκλογική βάση της ΝΔ εμφανίζεται διχασμένη, με το μεγαλύτερο μέρος να διαφωνεί σύμφωνα με την έρευνα.. Ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 9%. 





Η μεγάλη πλειοψηφία(70%) συμφωνεί με τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της ΧΑ, αλλά ένα αξιοσημείωτο ποσοστό διαφωνεί. Παραπλήσια  είναι τα ποσοστά στην ερώτηση αν η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση.




Οι απαντήσεις στην ερώτηση αυτή παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το 3% συμφωνεί και το 4% "μάλλον συμφωνεί" με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Τα ποσοστα μειώνονται σε 3% και 2% στην ερώτηση για τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής. 

H πρόθεση ψήφου