Ετοιμάζει παραβάν για τις κάλπες ο Μιχελάκης

etoimazei-paraban-gia-tis-kalpes-o-mixelakhs«Εκλογές» μύρισαν στους δήμους της χώρας....
Με έγγραφο που εστάλη στις 14 Οκτωβρίου από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκηζητήθηκε από τους δήμους της χώρας να γνωστοποιήσουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου την «επάρκεια των καλπών και των παραβάν των εκλογικών τους τμημάτων».
Στο έγγραφο που δημοσιεύει το aftodioikisi.gr, αναφέρεται χαρακτηριστικά: 
«Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε την επάρκεια των καλπών και παραβάν για τον εφοδιασμό των εκλογικών τμημάτων της περιφέρειάς τους ενόψει των διπλών αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
Το εν λόγω έγγραφο γεννά ορισμένα ερωτήματα καθώς αφενός βρισκόμαστε επτά μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, αφετέρου ακόμη δεν έχει καν γίνει γνωστό με ποιο σύστημα θα πραγματοποιηθούν τελικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Εντός του εγγράφου ξεκαθαρίζεται, ταυτόχρονα, πως «οι προσεχείς εκλογές του 2014 πρέπει να διενεργηθούν με τις απολύτως αναγκαίες δαπάνες».
Ίσως τελικά δεν είναι τυχαίο πως η ημερομηνία που φέρει το έγγραφο συνέπεσε με μία περίοδο, που είχαν «φουντώσει» τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.