Παπαδόπουλος: Έβγαλε τη στολή του ναζιστή και έβαλε του χρυσαυγίτη;

Παπαδόπουλος: Έβγαλε τη στολή του ναζιστή και έβαλε του χρυσαυγίτη;«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να παρακολουθήσω διαδικασίες δίκης στην τηλεόραση. Δεν το δέχομαι», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Παππά.

Ο Περικλής Σταυριανάκης μάλιστα αναφέρθηκε στις αναφορές του Αντώνη Ρουπακιώτη περί εμπλοκής των ξένων κέντρων για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής ...
και τότε την απάντηση του έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ., Αντρέας Παπαδόπουλος. «Το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο, το συμβούλιο της Ευρώπης και οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις πίεσαν. Μην αλλοιώνετε και πάτε να σπεκουλάρετε με αυτά που είδαν στα site της Χρυσής Αυγής. Και εμείς πιέσαμε και οι οργανώσεις Δικαιωμάτων πιέσανε», του είπε χαρακτηριστικά.

«Όποιος πει ότι αυτή η ιστορία δεν έχει πολιτικές προεκτάσεις, θα λέει ψέματα», ανταπάντησε ο γνωστός δικηγόρος που συνέχισε λέγοντας: «Όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται που στοχεύουν όλα αυτά. Ο τρόπος αυτός για να εξουδετερωθεί ένα άτομο ή ένα κόμμα, δεν είναι σωστός».

Ο κ. Παπαδόπουλος πάντως επεσήμανε στον κ. Σταυριανάκη: «Έβγαλε τη στολή του ναζιστή και έβαλε του χρυσαυγίτη;».
Πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Παππά άρχισε να ασκεί κριτική στη συνέχεια στους βουλευτές και τόνισε ότι εκείνος αμείβεται κάνοντας τη δουλειά του και όχι παίρνοντας τα λεφτά του από τον φτωχό κόσμο.