Πρόσκληση σε μονομαχία! Τσίπρας: Να έρθει στην Βουλή να απαντήσει ο πρωθυπουργός! Καταγγέλεται σχέδιο Μαξίμου για δίωξη του ΣΥΡΙΖΑ αλα Χρυσή Αυγή!

Νέα πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, με δήλωσή του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή», σύμφωνα με το οποίο παράγοντες στο Μέγαρο Μαξίμου φέρονται να σχεδιάζουν προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, περί δήθεν εμπλοκής κομματικών στελεχών στις υποθέσεις των Σκουριών και της Μαρφίν...
Κληθείς να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει πολιτική με βάση δημοσιεύματα, αλλά καταθέτει ερωτήσεις στο κοινοβούλιο και ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση.

"Νομίζω ότι αυτά είναι ζητήματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα υιοθετήσω εγώ ή να μην τα υιοθετήσω. Είσαστε δημοσιογράφοι, ρωτήστε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να σας δώσουν απαντήσεις. Από κει και πέρα, εμείς πολιτική δεν κάνουμε με τα δημοσιεύματα. Πολιτική κάνουμε ρωτώντας συγκεκριμένα τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να δώσουν απαντήσεις. Έχουμε ζητήσει συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την οποία αρνείται ο πρωθυπουργός. Δυο βδομάδες αρνείται να πατήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μόνο για τον αγιασμό ήρθε. Ελπίζω ο αγιασμός και η παρουσία του στα Ιεροσόλυμα να τον φωτίσουν ώστε να έρθει εδώ και να δώσει απαντήσεις", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.