Από αναβολή σε... διακοπή!

kafeneio sp
Αναβολές, καθυστερήσεις και διακοπές έχουμε δει στη δίκη του Μ. Ψωμιάδη και τίποτα ουσιαστικό δεν έχει επιτευχθεί. Αναβολή της υπόθεσης ζήτησε ο Μάκης Ψωμιάδης για ακόμα μια φορά, με το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα. Παρόλα αυτά, οι συνήγοροι του κατηγορούμενου πέτυχαν διακοπή για της 29/10...

Η έδρα απέρριψε το αίτημα για νέα αναβολή στην υπόθεση του Ψωμιάδη, με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ να ζητάει τον ορισμό των προηγούμενων δικηγόρων του, κάτι που όμως δεν κατάφερε και πλέον φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Τελικά το δικαστήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι απέρριψε το αίτημα του Ψωμιάδη και έκανε δεκτό το αίτημα του συνήγορου του για διακοπή, προκειμένου να ενημερωθεί για τα πρακτικά και να ασκήσει τα δικαιώματα του.

Νωρίτερα ο Μάκης Ψωμιάδης είχε πει από τη θέση του κατηγορούμενου, στην οποία βρίσκεται: 

«Είναι δυνατόν για ένα οικονομικό έγκλημα με τόσο λεπτές λεπτομέρειες, είναι δυνατόν να ορίσει το δικαστήριο ως συνηγόρους, κάποιους δικηγόρους που περιμένουν τυπικά σε έναν διάδρομο για ορισμό; Όλες οι προηγούμενες αναβολές έγιναν για αντικειμενικούς λόγους και μόνο μια με αίτημα των συνηγόρων του Ψωμιάδη».

Οι συνήγοροι του Ψωμιάδη υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος τους κατηγορεί για βαρύ πειθαρχικό, με τον αντικείμενο της ένστασης να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρόεδρος απέρριψε το αίτημα αναβολής ως καταχρηστικό.