Σκρτελ: "Προκλητικοί οι Έλληνες"

kafeneio sp
Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία, με τον Σκρτελ να βγαίνει στην επίθεση κατά των διεθνών μας ποδοσφαιριστών και τελικά να αποβάλλεται.....
Μετά την αποβολή του ο Σκρτελ χαρακτήρισε προκλητικούς τους Έλληνες διεθνείς με τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε για την αποβολή του...

Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο αρχηγός της Σλοβακίας είχε λεκτικό επεισόδιο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και στη συνέχεια επιτέθηκε στους πάντες.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, κινήθηκε απειλητικά προς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ στη συνέχεια είχε αψιμαχίες με τον Κώστα Μανωλά και ευτυχώς τα πράγματα δεν ξέφυγαν.

Ο Σκρτελ ήταν εκτός εαυτού και παραλίγο να την πληρώσει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος προσπάθησε να τον συγκρατήσει, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά, ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον σέντερ μπακ της Σλοβακίας, όμως μη νομίζετε πως το επεισόδιο σταμάτησε εκεί.

Η αποβολή του Σκρτελ, προκάλεσε νεύρα στους ανθρώπους της Εθνικής Σλοβακίας, που προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια του διαιτητή και τελικά ο Φερνάντο Σάντος, έπαιξε ρόλο πυροσβέστη.

Αναλυτικά όσα είπε για την αποβολή του: "Έμπλεξα σε μία διαμάχη με τους Έλληνες αμυντικούς και ύστερα απομακρύνθηκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής επέλεξε εμένα για να με αποβάλλει. 

Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί στοχοποιήθηκα μόνο εγώ και πήρα κόκκινη κάρτα. Ως προς το παιχνίδι, λυπάμαι πολύ και εγώ και όλη η ομάδα για το γκολ που δεχτήκαμε. Θέλαμε να πάρουμε, τουλάχιστον, την ισοπαλία,
όμως αποτύχαμε. 

Οι Έλληνες ήταν ενοχλητικοί και προκλητικοί στο ματς. Μας προκαλούσαν, μας χτυπούσαν σε μαρκαρίσματα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ακόμα και μετά το 1-0".