10+1 τρόποι για να χάσεις ένα σίγουρο γκολ!

kafeneio sp
O Καρίμ Μπενζεμά έχασε το... άχαστο κόντρα στη Γιουβέντους όμως δεν είναι ο μόνος "παθών". Δείτε 10 από τις πιο απίστευτες ευκαιρίες όλων των εποχών που έχουν χαθεί μπροστά σε κενό τέρμα (videos)!...

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό το επιβεβαίωσε και το βράδυ της Τρίτης στο "Μπερναμπέου".

Συγκεκριμένα, στη φάση του 67ου λεπτού, όταν έγινε αποδέκτης μίας πάσας πάρε-βάλε από τον Άλβαρο Αρμπελόα μέσα από την περιοχή, με τον στράικερ των "μερένγκες" να χρειάζεται απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά να αποτυγχάνει παταγωδώς.



Αν θέλει πάντως να παρηγορηθεί, η αγγλική "Daily Mail" του προσέφερε το καλύτερο "γιατρικό", παρουσιάζοντας 10 φάσεις -συμπεριλαμβανομένης και της απίστευτης φάσης του Μπενζεμά- όπου το γκολ φαινόταν σίγουρα απέναντι σε ανυπεράσπιστη εστία όμως η συνέχεια διέψευσε τους πάντες. 

Κριστιάνο Ρονάλντο, Φερνάντο Τόρες, Ντιέγο Φορλάν αλλά και Τζον Κάριου και Νουάνκο Κανού φιγουράρουν σε αυτή την ιδιότυπη λίστα, με φάσεις που λογικά δύσκολα θα διαγραφούν από τον "σκληρό δίσκο" των άτυχων παικτών.

Απολαύστε τις μέσω... αντίστροφης μέτρησης:

10.Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους 2013)



9. Κριστιάνο Ρονάλντο (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μ. Γιουνάιτεντ, 2006)



8. Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη, 2011)



7. Ρόνι Ρόζενταλ (Άστον Βίλα - Λίβερπουλ, 1992)



6. Φερνάντο Τόρες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι, 2011)



5. Τζον Κάριου (Βαλένθια - Άγιαξ, 2003)



4. Ντιέγο Φορλάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους, 2003)



3. Κρις Ιβελούμο (Σκωτία - Νορβηγία, 2008)



2. Νουάνκο Κανού (Γουέστ Μπρομ - Μίντλεσμπρο, 2004)



1. Φαχάντ Καλφάν (Κατάρ - Ουζμπεκιστάν, 2010)



Πηγή: sport24.gr