Πρώτος επίσημος αγώνας και νίκη για ΑΕΚ

kafeneio sp
Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκίνησε με την ΑΕΚ να παίρνει το πρώτο της τρίποντο απέναντι στο Μανδραϊκό. Νίκη εκτός έδρας για την Ένωση με σκορ 0-2, αρχίζοντας την περιπέτειά της με το δεξί! Στις υπόλοιπες γνωστές ομάδες της τρίτης κατηγορίας, με νίκες ξεκίνησαν και ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα και Ιωνικός...

Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα και Ιωνικός.

Στην πρώτη της παρουσία στην Γ' Εθνική η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί την... περιπέτειά της, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Μανδραϊκό με 2-0. Εξαιρετικοί Κορδέρο και Πλατέλλας. Σκόρερ: Σταθάκης και Πλατέλλας.

Η ΑΕΚ πέρασε από το γήπεδο της Φυλής επικρατώντας με 2-0 του Μανδραϊκού για τον 6ο όμιλο, ενώ η ΑΕΛ συνέτριψε στο Αλκαζάρ με 5-0 την Πρέβεζα για τον 2ο όμιλο.

Για τον 1ο όμιλο, Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) του Κιλκισιακού και του Νέστου Χρυσούπολης αντίστοιχα.

Για τον 3ο όμιλο τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 την Νάουσα. Για τον 4ο όμιλο η Κόρινθος επικράτησε με 2-0 του Άρη Αιτωλικού, ενώ η Καλαμάτα ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Τέλος για τον 5ο όμιλο ο Ιωνικός νίκησε με 3-1 τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ η Δόξα Βύρωνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Κισσαμικό.