«Έφοδοι» της ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομικά τμήματα στον Πειραιά και στην Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκονται έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. από την υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων σε αστυνομικά τμήματα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα οι έρευνες διενεργούνται στη Νίκαια, στο Κερατσίνι και σε άλλες περιοχές της Αττικής στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας της Υπηρεσίας για τους «θύλακες» της Χρυσής Αυγής στα Σώματα Ασφαλείας...
 Την ίδια ώρα, σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας σε συνέχεια της αναφοράς του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τη διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», απέστειλε διαβιβαστικό έγγραφο  με θέμα την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα της 12.09.2013 στο Πέραμα Αττικής (επίθεση ατόμων – μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» κατά ατόμων – μελών της τ.ο. Περάματος του ΚΚΕ).

Ο κ. Δένδιας απέστειλε επίσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο του ενεχείρισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, κ. Μανώλης Γλέζος.