Η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με βασικό χορηγό τον ΟΠΑΠ

kafeneio sp
Παρουσίασε τη νέα φανέλα των κιτρινόμαυρων που θα αγωνίζονται στη Γ' Εθνική την καινούρια σεζόν με τον Τζόκερ να είναι ο βασικός χορηγός με αρκετά έσοδα για την Ένωση. Δείτε τη χορηγία...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση για τη σεζόν 2013-2014 με τον ΟΠΑΠ να είναι ο βασικός χορηγός στη μέση με το "Τζόκερ".

Έχει ενδιαφέρον να δούμε, μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας, ποια θα είναι η αντίδραση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που την Τετάρτη εξέφρασε την δυσαρέσκειά της.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις που αφορούν το γηπεδικό και φυσικά την υπόθεση με τον Ολυμπιακό.

Στο πάνελ κάθισαν από αριστερά προς τα δεξιά: Σούφερης Γιώργος (εκπρόσωπος Lancia), Δελεβάντε Μάριος (διευθυντής μάρκετινγκ fujitsu), Μτρόπουλος Γιώργος (διεύθυνσή μάρκετινγκ Puma), Ρόκκας Γιώργος (γενικός διευθυντής ΑΕΚ), Φελώνης Γρηγόρης (ΟΠΑΠ), Ρόκκας Γιάννης (διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας ομίλους τράπεζας Πειραιώς) και τέλος η Αγγελική Αρκάδη (γραφείο Τύπου ΠΑΕ ΑΕΚ).

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών στην εκδήλωση βρέθηκαν οι: Τσιρίλο, Βούρας, Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Κορδέρο, Ντακόλ όπως και οι Γεωργέας, Παυλής.

Από την πλευρά του τεχνικού τιμ και της Ερασιτεχνικής οι: Δέλλας, Ζήκος, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης, Μπάγεβιτς, επίσης στην εκδήλωση είναι ο Κοτσάτος (πρόεδρος Ερασιτεχνικής) και ο Γιώργοε Μελισσανίδης (γιος του Δημήτρη).

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άλλες δυο εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι σε χρώμα μαύρο και θαλασσί.

Ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ Γρηγόρης Φελώνης δήλωσε για την συμφωνία με την ΑΕΚ: "Πριν λίγες ημέρες κάναμε ΔΣ και αποφασίσαμε την υπογραφή συμφωνίας με την ΑΕΚ για χορηγία ύψους 1.9 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αποφασίσαμε πάντα με επιχειρηματικά κριτήρια".