Επιστροφή στη δράση για Κάτσε

kafeneio sp
Μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να επιστρέψει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς ο Έργκους Κάτσε μετά την τιμωρία που του επέβαλλαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Άλλη μια ευκαιρία φαίνεται να του δίνουν οι δικέφαλοι που έχουν παρατηρήσει το ταλέντο και τις ικανότητές του...

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε και μάλιστα δύο φορές για την ανάγκη να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Έργκους Κάτσε. Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε και ο ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, παρά την ενόχληση που που δημιούργησε η μπλούζα με το σήμα του UCK που φόρεσε ο συμπαίκτης του, δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβήμα αν τον δει δίπλα του στα αποδυτήρια.

Κατά συνέπεια, ο κύκλος της επανένταξης του 20χρονου μέσου στην ομάδα του ΠΑΟΚ κλείνει. Από βδομάδα (ίσως και από Δευτέρα) ο Αλβανός ποδοσφαιριστής θα προπονείται ξανά με τους συμπαίκτες του και θα μπει στα πλάνα του Στέφενς για το βαρύ πρόγραμμα αγώνων που περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Ίσως να είναι πολύ πρώιμο να υποστηρίξει κανείς πώς θα είναι στην αποστολή για το Αλκμααρ, όμως, το ματς φαντάζει ιδανικό για την επανεμφάνισή του αφού δεν θα υπάρχει μεγάλος όγκος οπαδών του ΠΑΟΚ, το υπόλοιπο κοινό θα είναι ολλανδικό και άρα οι πιθανότητές για αντιδράσεις μικρές. Και να μη συμβεί αυτό, πάντως, η ώρα που θα δούμε τον Κάτσε και πάλι στα ασπρόμαυρα είναι πολύ κοντά.