Στηρίζει Αναστασίου ο Αλαφούζος

kafeneio sp
Παρά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και η διοίκηση των πρασίνων συνεχίζουν να τον στηρίζουν. Σύσκεψη κορυφής αυτήν την εβδομάδα...

O Γιάννης Αλαφούζος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τον Γιάννη Αναστασίου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους Στιβ Ρούτερ και Γιάννη Βονόρτα, προκειμένου να αναλύσουν τα γεγονότα και να προβούν στις απαιτούμενες κινήσεις για την άμεση βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκέφτεται αλλαγές στο προπονητικό τιμ της ομάδας και δεν πρόκειται να προβεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Μάλιστα υπήρξε και διάψευση για δημοσιεύματα που αφορούν την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη στον Παναθηναϊκό.