Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε γνωρίζει ποια είναι τα επόμενα στάδια της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ, παρότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η απόφαση τιμωρίας. Ο Κάτσε τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία, ωστόσο, είναι θέμα ημερών πλέον η επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΟΚ...
Αυτό αποτελεί επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να καλλιεργήσουν κλίμα επιστροφής του 20χρονου μέσου στην ομάδα.
Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δήλωση του Χουμπ Στέφενς περί δεύτερης ευκαιρίας, αλλά και η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου, στο ίδιο μήκος κύματος, στην εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν και άλλες ανάλογες τοποθετήσεις.

Αυτό που έχει αξία να σημειωθεί είναι πώς ο Κάτσε προπονείται τις τελευταίες μέρες μόνος του, έχοντας μάλιστα πάρει ειδικό πρόγραμμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ-επισήμως δεν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω-προκειμένου να μην χάσει κι άλλο έδαφος.
Συνοψίζοντας, ο Κάτσε επιστρέφει για να πάρει το ρόλο του στην ομάδα του ΠΑΟΚ (το συμπέρασμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι πώς έλειψαν τα τρεξίματά του στα τελευταία παιχνίδια) και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αποδοχή που θα έχει ατον κόσμο. Αν δεν υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις, ο 20χρονος μέσος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας, αν όχι η προοπτική της πώλησής του θα γίνει πιο έντονη.