Ο Μένιος, η Τζούλια και ο 902

Γράφει η Λίνα Παπαδάκη

Δεν υπάρχει κρίση στα μίντια. Η αναστάτωση δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Η αλλαγή ιδιοκτησίας τραντάζει το κατεστημένο κι επαναστατεί. Οι παραδοσιακοί καναλάρχες υποχωρούν για το νέο που έρχεται φορτωμένο πλούτη και ηθική.
Μέγα μυστήριο του καλοκαιριού η πώληση του 902. Το κανάλι που ίδρυσε το πιο συμπαθητικό και ταυτόχρονα συντηρητικό – όπως το μάθημα της........
Ιστορίας - κόμμα της χώρας, το ΚΚΕ, παραδίδεται με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως στα χέρια αγνώστων επενδυτών.
Το κανάλι χρωστά το όνομά του στο μεγαλύτερο αδελφάκι του, τον ραδιοφωνικό σταθμό 902 Αριστερά στα fm που τόσο αγαπήθηκε και σφράγισε τη νιότη πολλών δημοσιογράφων και μουσικών παραγωγών. Τότε είχε σημάνει η ελευθερία της έκφρασης και η πολυφωνία.
Τώρα, εάν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, το τιμόνι του καναλιού αναλαμβάνει ένας όχι και τόσο νέος στην τηλεοπτική πραγματικότητα μάνατζερ, ο Μένιος Φουρθιώτης. Σε περίπτωση που το όνομά του δεν σας λέει κάτι, θα σας πουν οι φωτογραφίες του και τα πλάνα του αγκαζέ με την πρώτη του νεγκλιζέ μούσα, την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Με εμπειρία και βαρύ βιογραφικό στην ψυχαγωγία, τα σελέμπριτι, τη μόδα και τη διασκέδαση (Ε, από το κανάλι Εntertainment, είπαν κάποιοι όταν είδαν το τρέιλέρ του) θα στήσει το πρόγραμμα και θα στελεχώσει το νέο του προϊόν.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει και μιλά για επαφές του κ. Φουρθιώτη με τον κ. Σεραφείμ Φυντανίδη για να αναλάβει φαντάζομαι το κομμάτι το πολιτικό.
Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε. Ζούμε σε μια τρελή χώρα. Δεν βγάζεις άκρη από πουθενά. Η μόνη αξία που διαπερνά και ισχυροποιείται με τον χρόνο, είναι η αξία της αγοράς. Το χρήμα κινείται. Δεν σε νοιάζει πώς, ούτε από ποιον. Αρκεί να μπαίνει στις τσέπες σου. Και μετά μόκο.