Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική : Ανεβάζει ρυθμούς και απόδοση ο ΠΑΟ που στοχεύει ψηλά!

kafeneio sp
Σε μια αρκετά πλούσια σε θέαμα αγωνιστική είδαμε τις νίκες του Ολυμπιακού, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκού. Ανεβασμένος στο καλύτερο του παιχνίδι ο φετινός Παναθηναϊκός που με δεινούς επιθετικούς έκανε το 3/3 στις τελευταίες 8 μέρες και έδειξε πως το "σπίτι" του είναι η δύναμή του που όλοι πρέπει να φοβούνται... Όμορφα γκολ...


Bέροια-Εργοτέλης 0-1

Σε παιχνίδι που και οι δυο ομάδες επιθυμούσαν το ................
τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης "έκλεψε" τους τρεις βαθμούς από τη Βέροια καθώς ευτύχησε να προηγηθεί στο 51' με πέναλτι. Αν και η Βέροια πίεσε για την ισοφάριση, το τελικό σκορ παρέμεινε 0-1 υπέρ της ομάδας της Κρήτης.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2

Μετά από το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι στο Φωκικό (περίπατος για τους Πειραιώτες που επικράτησαν με 5-1), οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ομάδας του Πανιωνίου σε ένα ματς που δεν δυσκολεύτηκαν να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Αν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Βάις στο 61' με όμορφη ασίστ του Σαβιόλα που έγραψε και εκείνος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, αφού σημείωσε τέρμα στο 75' χάρη στην ομαδική λειτουργία της ομάδας.

Άρης-Παναιτωλικός 0-0

Η νίκη αγνοείται εδώ και 2 μήνες για την ομάδα του Άρη που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ομάδα του Αγρινίου. Τι και αν το τρίποντο ήταν μονόδρομος για τον Άρη, τι και αν πίεσαν για ένα τέρμα, οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα περισσότερο από έναν πόντο (μόλις ο δεύτερος στο πρωτάθλημα).

Λύση στο πρόβλημα του Άρη αναζητούν οι ιθύνοντές της (όσοι έχουν απομείνει βέβαια) για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Μετά την ισοπαλία που παραχώρησαν στον Παναιτωλικό, η απάθεια θα γίνει μεγάλο πάθημα!

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 4-2

Μόνο και μόνο το σκορ του αγώνα δείχνει τη θεαματικότητα και το περιεχόμενο του ματς. Πεινασμένοι οι νεοφώτιστοι για το δεύτερο τρίποντό τους βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα από τους αξιόμαχους Λειβαδειώτες.

Μπορεί ο Απόλλων να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33', αλλά αντέδρασε σωστά και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία καθώς ισοφάρισε στο 41'. Στο δεύτερο 45λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ οι γηπεδούχοι μόλις στο 49' αλλά ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι σε 2-2 στο 61'. Μόλις 3 λεπτά κράτησε το ισόπαλο σκορ καθώς στο 64' ξανασημείωσε γκολ ο Απόλλων για να κλειδώσει το παιχνίδι στο 90+4' για να γίνει το τελικό 4-2.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

Άλλη απώλεια πόντων είχε ο ΠΑΟΚ καθώς έμεινε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, ΟΦΗ που είχε ανάγκη από πόντους και οι παίκτες του δικεφάλου τους χάρισαν 1 πόντο.

Προηγήθηκε με τον Περογαμβράκη ο ΟΦΗ αλλά ισοφάρισε ο Νέτσιντ στο 74' για να κλείσει ο αγώνας με κανέναν νικητή.

ΠΑΣ Γιάννενα-Scoda Ξάνθης 2-1

Εντός έδρας φαίνεται να πηγαίνει καλά ο ΠΑΣ Γιάννενα που πήρε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πήγε στους 10 βαθμούς. Το πάλεψε η Ξάνθη αλλά δεν μπόρεσε...

Προηγήθηκε μόλις στο 6' η ομάδα των Γιαννίνων και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με την δεύτερη κίτρινη του Βάλλα στο 45+2', οι ισορροπίες έγειραν ακόμη πιο πολύ υπέρ του ΠΑΣ. Παρόλα αυτά, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 73' παρότι έπαιζε με 10 παίκτες, αλλά τα Γιάννενα ξόδεψαν μόλις 4' για να φέρουν και πάλι το ματς υπέρ τους σημειώνοντας γκολ στο 77' που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Η Λεωφόρος αποδεικνύεται το ισχυρό όπλο του φετινού Παναθηναϊκού που δείχνει να βελτιώνεται όλο και περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο κόσμος των πρασίνων δίνει την ώθηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και φοβίζει τους αντιπάλους. Εξαιρετικό παιχνίδι από όλες τις πλευρές με πανέμορφα γκολ, εκπληκτικές φάσεις και θαυμάσια ατμόσφαιρα!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που τον έφερε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα (11 βαθμοί) πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 2-1. Οι πράσινοι με σκόρερ τους Μπεργκ στο 59' και Φιγκερόα στο 76' νίκησαν την ομάδα της Αρκαδίας σκοράροντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα δυο τέρματα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά πέρα από το γκολ του Ντε Μπλάσις στο 61' και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο καλύτερος αγώνας του Σαββατοκύριακου με διαφορά...



Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες: Πλατανιάς-Πανθρακικός και ΑΕΛ Καλλονής-Ατρόμητος