Σούπερ Λιγκ: 4η αγωνιστική

kafeneio sp
Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή να είναι και πάλι ο διεθνής Κώστας Μήτρογλου πετυχαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά... χατ-τρικ! Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στον αγώνα που άνοιξε την αγωνιστική είχαμε μια λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Εργοτέλη αφού καμία ομάδα δεν σκόραρε και έμεινε το 0-0.

Στον επόμενο αγώνα του Σαββάτου, η Βέροια υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με 2 γκολ του Βίτορ και του Στοχ (όμορφο γκολ) προηγήθηκε με 0-2 και η Βέροια κατάφερε μόνο να μειώσει σε 1-2.

Τρία βράδια πριν τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Skoda Ξάνθης με 4-0 στο Καραϊσκάκη με γκολ του Σαβιόλα μόλις στο 3' και άλλα τρία από τον Κώστα Μήτρογλου που επανέλαβε το χατ-τρικ της Λειβαδιάς.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, είχαμε 4 ισοπαλίες και 1 εκτός έδρας νίκης. Αναλυτικά...

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη που υποδέχθηκε το Λεβαδειακό στη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τους Λειβαδειώτες που αν και προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν σχεδόν αμέσως.

Εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά η νεοφώτιστη Καλλονή που επικράτησε με 1-3 του Απόλλων Σμύρνης και πήρε το τρίτο τρίποντο της κάνοντας τους βαθμούς της 9 στο πρωτάθλημα.

Ακόμη μια ισοπαλία είδαμε στο Ηράκλειο όπου ο ΟΦΗ ήρθε 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις.

Στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς, ο Πανιώνιος συμβιβάστηκε στην ισοπαλία με 1-1 με τον Πανθρακικό που μπορούσε να είχε πάρει και το τρίποντο.

Στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής, στα Χανιά ο Πλατανιάς υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό που για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν είχε μια τελική. Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 45' με το Ναζλίδη αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81' με τον Ατζαγκούν και το ματς έληξε στο 1-1. Με 20' παιχνίδι κανείς δεν νίκησε...

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με την επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 επί του Ατρομήτου και ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα. Ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και δοκάρι είδαμε στα Γιάννενα.

Σούπερ Λιγκ: 4η αγωνιστική

Παναιτωλικός 0-0 Εργοτέλης

Βέροια 1-2 ΠΑΟΚ 


Ολυμπιακός 4-0 Skoda Ξάνθης

Άρης 1-1 Λεβαδειακός


Απόλλων Σμύρνης 1-3 ΑΕΛ Καλλονής

ΟΦΗ 1-1 Αστέρας Τρίπολης

Πανιώνιος 1-1 Πανθρακικός

Πλατανιάς 1-1 Παναθηναϊκός