Ο Σαββίδης τινάζει την μπάνκα στον αέρα...Κλείνει Πιάττι !!!

Ένας μικρός μάγος για την Τούμπα (vid)Το αποτέλεσμα μέσα στην Σάλκε φαίνεται πως "ζέστανε" το Ιβάν Σαββίδη ο οποίος είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για ένα μπαμ μεγατόνων.

Ο στόχος εντοπίστηκε και δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Πιάττι...
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των Νυκτερίδων συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την αγορά του Πιάττι από την Βαλένθια και σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Τρίτης μιας και η απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει "γκελ" στον κόσμο, φαντάζει ειλημμένη.

Η Βαλένθια κοστολογεί τον παίκτη, για τον οποίο έδωσε  7,5 εκατομμύρια ευρώ πριν από δυο καλοκαίρια, 3, ποσό που σίγουρα είναι μεγάλο αλλά όχι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Φαντεζί και δημιουργός που όταν έκανε το ξεπέταγμα του στην Εστουντιάδες το 2006 , όντας 17 χρονών όλοι μιλούσαν για το next big thing του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου τολμώντας να τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσσι και τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Στην Εστουδιάδες έμεινε μέχρι το 2008 (49 συμμετοχές, 12 γκολ) και από εκεί μόλις στα 19 πήγε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Αλμερία. Σε δυο σεζόν στην Αλμερία έγραψε 101 συμμετοχές  και πέτυχε 20 γκολ.

Η παρουσία του στην  Πριμέρα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Βαλένθια που το καλοκαίρι του 11 τον έντυσε "νυκτερίδα" με 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην μέχρι τώρα του παρουσία σε 44 συμμετοχές έχει 3 γκολ.

Δείτε τον σε δράση: