Φεύγει ένας... έρχονται τέσσερις

kafeneio sp
Με τη μεταγραφή του να είναι σχεδόν βέβαιη στην Μπενφίκα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να ενισχύσει το ρόστερ του με άλλες 4 μεταγραφές, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες...
Με τους Μασάντο και Χολέμπα που φαίνεται να αποχωρούν από το λιμάνι, οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν οικονομικά,αλλά και με την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα που θα βάλει περίπου 4.750.000 ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού,τότε θα προχωρήσουν σε περισσότερες μεταγραφές.

Πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση "6αριού" και "8αριού",όμως θα κινηθούν και για την απόκτηση αν προκύψει κάτι εξαιρετικού στην ενίσχυση του ούτω ή αλλιώς ποιοτικού ρόστερ τους.

Στην κορυφή της λίστα εξακολουθεί να παραμένει η περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ, με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γαλλία να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε στη Μπαστιά πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Αφρικανό.

Όμως, παρότι ο τελευταίος είναι θετικός στο να έλθει στην Ελλάδα, ο σύλλογος της Κορσικής απέρριψε την προσφορά.

Στα υπόψιν των Πειραιωτών υπάρχουν και οι Κάτσαρ, Κβιστ από τη γερμανική αγορά, με τον δεύτερο να αρέσει περισσότερο, αλλά να αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση.

Παράλληλα δε και όσον αφορά τον Όγκνιεν Βουκόγεβιτς που κροατικά και ουκρανικά ΜΜΕ τον έβαλαν στο στόχαστρο, τώρα φέρεται πως είναι η επιλογή της Λιόν (μετά το "όχι" της Μπαστιά για τον Γιαταμπαρέ).

Τέλος, τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού "μπήκε" και ο Μπακαγιέ Τραορέ της Μίλαν. Ο παίκτης έχει προταθεί και είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι νταμπλούχοι. Αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Φέισα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική "Gazzetta", ο εκπρόσωπος του 28χρονου χαφ από το Μάλι, έχει ήδη πάει στα γραφεία της Μίλαν προκειμένου να μεταφέρει στον Αντριάνο Γκαλιάνι πρόταση που έχει καταθέσει για τον παίκτη η ελληνική ομάδα.