Θα προλάβει την παρέλαση ο Μίτσελ?

Η θηλιά στον λαιμό του Μίτσελ σφίγγει και ο Ισπανός δεν αισθάνεται πλέον άνετα στον Ολυμπιακό.

Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές κατά την επίσκεψή του στο Ρέντη πως «πιστεύω πολύ σε όλους σας και είμαι βέβαιος ότι όταν δέσει η ομάδα και όταν παίξετε τακτικά όπως πρέπει και με τα συστήματα που σας ταιριάζουν, θα αποδώσετε το ποδόσφαιρο που θέλουμε», ήταν ένα.....

ξεκάθαρο μήνυμα… αδιαφορίας προς το πρόσωπο του Μίτσελ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέταξε «σπόντα» στον Ισπανό προπονητή για τη δουλειά του και την προετοιμασία της ομάδας και φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα όσα βλέπει, περιμένοντας άμεσα αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι πως η θηλιά γύρω από τον λαιμό του Μίτσελ σφίγγει επικίνδυνα. Κάτι η εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά, κάτι στο ματς με την Καλλονή, έφεραν την απογοήτευση της διοίκησης που θέλει να δει έναν καλύτερο Ολυμπιακό και άμεσα.

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η νίκη είναι επιτακτική, όπως και η καλή εμφάνιση. Το ενδεχόμενο αποδοκιμασιών δεν θέλει να περνάει από το μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν γίνει αυτό, θα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος και ουσιαστικά θα αποτελέσει την ταφόπλακα στη συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή.