«Ψήνουν» το «μπαμ» της χρονιάς στη Γιουνάιτεντ

«Ψήνουν» το «μπαμ» της χρονιάς στη ΓιουνάιτεντΠεπεισμένοι ότι μπορούν να κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού είναι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι βρίσκονται σε μακροχρόνιες, προχωρημένες, συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του «σταρ» των Μαδριλένων, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τις τελευταίες 12 μέρες, «κόκκινοι διάβολοι» και «Βασίλισσα» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να γίνει η μεγαλύτερη επιστροφή των τελευταίων χρόνων στο «Νησί».

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, έκανε την πρώτη κρούση στην ισπανική ομάδα πριν δύο εβδομάδες, όταν δηλαδή η Ρεάλ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ, Γκάρεθ Μπέιλ.

Από την πρώτη στιγμή, οι διοικούντες των «κόκκινων διαβόλων» βρήκαν πρόσφορο έδαφος, με τους Μαδριλένους να μην φαίνονται αρνητικοί να μπουν σε συζητήσεις και τον ίδιο τον Ρονάλντο να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλωρεντίνο Πέρεθ, είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγορντ, εις γνώση του Ρονάλντο, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη «μετακόμιση» του Πορτογάλου στο «Όλντ Τράφορντ».

Μάλιστα ο Πέρεθ σε συνάντηση που είχε παλαιότερα με τον 28χρονο άσο αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του, έμεινε έκπληκτος όταν ο σούπερ σταρ του ανακοίνωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στο «Νησί».

Κάπου εκεί το κλίμα «χάλασε», οι Μαδριλένοι στράφηκαν στον «αντί-Ρονάλντο», Γκάρεθ Μπέιλ και είναι έτοιμοι να σπάσουν κάθε χρηματικό ρεκόρ για την απόκτησή του.

Μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουνάιτεντ θα παίξουν οι χορηγοί της. Η «Chevrolet» έγινε στο τέλος της περασμένης σεζόν ο κύριος σπόνσορας της ομάδας και ο Πορτογάλος αποτελεί τον ιδανικό άνθρωπο για να αναδείξει την εικόνα της σε Βόρεια και Νότια Αμερική εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ρίο της Βραζιλίας.

Ωστόσο, καθοριστικός παράγοντας φαίνεται πως θα είναι η μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, Nike. Η αμερικάνικη εταιρία είναι αυτή που ντύνει τόσο τον Ρονάλντο, του οποίου αποτελεί χορηγός, όσο και την Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητικός κολοσσός είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει για τον… επαναπατρισμό του 28χρονου, προσφέροντας 25 εκατομμύρια λίρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Η απόκτηση ή μη του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ θα παίξει ρόλο ρυθμιστή, αφού σε περίπτωση που αποκτηθεί, η Γιουνάιτεντ θα δώσει τα… ρέστα της για να κάνει και πάλι τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη του κόσμου, κάτοικο «Όλντ Τράφορντ».

Πηγή: england365.gr