Ο Πολυτάλαντος κ. Μπόμπολας που κάνει όλες τις δουλειές...Με τα λεφτά μας, βέβαια!

Μιλάμε όλοι για τον κ. Μπόμπολα, τον βρίζουμε, τον αποκαλούμε διαπλεκόμενο, τσάτσο, λαμόγιο μπαταχτζή, αλλά ξεχνάμε με τι πολυτάλαντο, πολυτεχνίτη άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Πραγματικά, κάνει τα πάντα, και αρχίζουμε την αρίθμηση.

1. Έχει τηλεοπτικό κανάλι...

.Μεγαλομέτοχος στο συμπαθέστατο, Mega! Δικιά του και η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών ANΩΣH

2. Έχει εφημερίδα, το ιστορικό, πρώην του κεντρώου χώρου, "Έθνος", εκδίδει περιοδικά, έχει και γνωστό portal που δεν φαίνεται,που όλοι το διαβάζετε.

3. Έχει κατασκευαστική Εταιρία, είναι η πρώτη του εταιρία, τον "¨Ακτωρα", που το 90% του τζίρου του, προέρχεται από δημόσια έργα. Μέσω των έργων, μας ξεπουπουλιάζει και με την εκμετάλλευση διοδίων στις εθνικές οδούς!

4. Κάνει και εμπορία όπλων, παλιότερα είχε ακουστεί η εταιρία "AΠEΛΛA", με μέτοχο τον "Ακτωρα"

5. Ο Μπόμπολας επίσης ασχολείται και με σκουπίδια, φτιάχνει ΧΥΤΑ,  όπου έχει πάρει την διαχείριση τους σε πολλές περιοχές (η Κερατέα του την χάλασε λίγο!).

6. Επίσης είναι χρυσοθήρας, αφού είναι μικρομέτοχος, στην 'Ελληνική Χρυσός'', που προσπαθεί να βιάσει το περιβάλλον στην Χαλκιδική, στο τζάμπα και αυτό.

7. Πλέον είναι και παραγωγός ενέργειας, αφού του χαρίζεται ένα λιγνιτωρυχεία από τον μεσίτη Σαμαρά, όπως γράψαμε πριν λίγο εδώ

8. Παλιότερα είχε και μεγάλο μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πούλησε στον γιο του έγκλειστου Άκη Τσοχατζόπουλου

9. Με αφορμή τα εισιτήρια στα ΜΜΜ, είναι βασικός υποψήφιος για να παρέχει Ηλεκτρονικό Εισιτήριο στον ΟΑΣΑ για να μην υπάρχουν τζαμπατζήδες, μέσω της κοινοπραξίας "Άκτωρ Παραχωρήσεις-Unisystems"

10. Έχει γραμμές "090", έχει πάρει και την εξυπηρέτηση μετ' αντιτίμου των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥ για τα τηλεφωνικά ραντεβού

Είμαι σίγουρος ότι είναι χωμένος και σε άλλους κλάδους επιχειρήσεων, αλλά ένας μικρός και άβγαλτος Blogger είμαι....Αυτά τα λίγα ξέρω!


Άνεμος Αντίστασης