Συμφωνία με αμυντικό ο ΠΑΟΚ

kafeneio sp
Δεδομένη έχουν στη Θεσσαλονίκη την απόκτηση του διεθνή Ολλανδού αμυντικού με τη διοίκηση του δικέφαλου να επισπεύδει τις διαδικασίες εξαιτίας...
Η μεταγραφή του Έντσον Μπράαφχαΐντ είναι θέμα ωρών στον ΠΑΟΚ,καθώς υπάρχει κοινή θετική άποψη και της διοίκησης και του Στέφενς και από την στιγμή που προέκυψε πρόβλημα με τον Λίνο επιταχύνονται οι διαδικασίες απόκτησής του.

Ο Μπράαφχαΐντ γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1983 στο Σουρινάμ, παίζει ως αριστερός μπακ κι ως κεντρικός αμυντικός. Εχει ύψος 1.76 και ζυγίζει 71 κιλά. Αξίζει να αναφερθεί άτι έχει δέκα συμμετοχές και με την εθνική Ολλανδίας, τη διετία 2009-2011.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε με την Ουτρέχτη, όπου έπαιξε 3,5 χρόνια από το 2003 έως το 2007. Αργότερα μεταπήδησε στην Τβέντε κι εκεί αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Στον συγκεκριμένο ολλανδικό σύλλογο, αναδείχθηκε κι έφθασε να παίζει στην εθνική της χώρας του.

Τότε αγωνίστηκε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Η παρουσία του στην Τβέντε οδήγησε την Μπάγερν να δαπανήσει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην ομάδα του Μονάχου δεν έπαιξε πολύ και δόθηκε δανεικός στη Σέλτικ. Αργότερα βρέθηκε στη Χόφενχαϊμ, όπου ανήκει μέχρι και τώρα, έστω κι αν πέρυσι έπαιξε πάλι στην Τβέντε ως δανεικός.

Στη Χόφενχαϊμ δεν υπολογίζεται κι ήδη προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν 2013-14 κι ήδη γίνονται συζητήσεις για να παραχωρηθεί.

Πέρυσι έπαιξε πάλι δανεικός στην Τβέντε όπου είχε 34 συμμετοχές. Τη σεζόν 2011-2012 είχε 26 ματς με τη Χόφενχαϊμ. ενώ το 2010-2011 έπαιξε 15 ματς με την Μπάγερν και την προηγούμενη είχε 32 ματς με Μπάγερν και Σέλτικ.