Νεκρός 18χρονος κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

nekros-18xronos-kata-th-diarkeia-elegxoy-eisithriwn-se-troleΈνας 18χρονος έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ της Τρίτης όταν πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη...
Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.
Μαρτυρίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι τότε ο νεαρός που δεν είχε εισιτήριο, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε τη τελευταία του πνοή. Εξετάζονται όμως και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή. 
Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλει έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 18χρονου Έλληνα.