Εκτακτη είδηση. Πλάκωσαν στις μπουνιές τον Καμίνη

Επίθεση με γροθιές,  γιουχαρίσματα και βρισιές κατά του δημάρχου  Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΚΕΔΕ πριν από λίγο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δήμαρχος έχει χτυπηθεί και αναμένεται ανακοίνωση από τ....
ο Δήμο Αθηναίων.
Παράλληλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κυνήγησαν το δήμαρχο Αθηναίων μέχρι το αυτοκίνητό του στο οποίο και προκάλεσαν φθορές.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν εικόνες από τη συγκεκριμένη επίθεση καθώς οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση δεν επέτρεψαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να καταγράψουν την επίθεση.
«Βρισκόσουν στο Μέγαρο Μαξίμου»
Νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ εργαζόμενοι είχαν επιτεθεί φραστικά στον κ. Καμίνη, κατηγορώντας τον ότι βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου την ώρα που λαμβάνονταν οι αποφάσεις για τη διαθεσιμότητα στην αυτοδιοίκηση.
Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες κατηγορίες....