«Βλέπουν» ΠΑΟΚ για Τζεμπούρ οι Αλγερινοί

«Βλέπουν» ΠΑΟΚ για Τζεμπούρ οι ΑλγερινοίΔημοσίευμα στην Αλγερία θεωρεί ότι ο Τζεμπούρ θα πάει στον ΠΑΟΚ, επικαλούμενο όσα γράφει ο ελληνικός Τύπος, αν δεν βρει πρόταση στην Αγγλία. Ψάχνει Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ. Από Δευτέρα ξεκινά η διαδικασία πώλησης του παίκτη, λέει ο Ολυμπιακός...
Καλά κρατεί το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ράφικ Τζεμπούρ, μέχρι να βρεθεί ο νέος προορισμός του Αλγερινού φορ για τον οποίο στον Ολυμπιακό έλεγαν ξεκάθαρα χτες το βράδυ ότι από τη Δευτέρα ξεκινούν τις διαδικασίες για την πώλησή του.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Le Buteur, το οποίο πάντως επικαλείται όσα γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Τζεμπούρ είναι πιθανό να επιλέξει τελικά τον ΠΑΟΚ από τον οποίο έχει δεχτεί μία πρόταση που δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι βασικός στόχος του Τζεμπούρ είναι να πάει στην Αγγλία και μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με την Νότιγχαμ, οι ομάδες με τις οποίες μιλάει είναι η Νιούκαστλ και η Κρίσταλ Πάλας.

Επιπλέον τονίζεται στο ρεπορτάζ ότι ο Τζεμπούρ έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κι ότι ο Μίτσελ έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα τον Κώστα Μήτρογλου κάτι που δεν δέχεται ο Αλγερινός, για τον οποίο εξακολουθούν να γράφουν ότι δεν έχει κάποια δέσμευση από τον Ολυμπιακό.

pamesports.gr