Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;

700.000€! για το γραφείο του Βενιζέλου... ενώ την ίδια ώρα κλείνουν τα νηπιαγωγεία για 228.000€!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, από το κλείσιμο 118 σχολείων και νηπιαγωγείων θα εξοικονομηθούν 76.000 ευρώ το 2013 και 228.000 ευρώ το 2014...
Κάθε λουκέτο, δηλαδή σε σχολείο ή νηπιαγωγείο έχει 2.500 όφελος για το δημόσιο ταμείο.

Απο τη μία κλείνουν υποτίθεται λόγω κόστους σχολεία και νηπιαγωγεία…  και πό την άλλη ο κ. Βενιζέλος απαιτεί γραφείο που θα κοστίζει από 700.000€ τον χρόνο….

Μπορούμε να πούμε, δηλαδή ότι το κλείσιμο των νηπιαγωγείων έγινε για την λειτουργία του μισού γραφείου του Βενιζέλου!!!

 Η διάθεση του εξωφρενικού αυτού ποσού για γραφείο αντιπροέδρου συνιστά μέγιστη πρόκληση την ώρα μάλιστα που πολλοί πολίτες ψάχνουν στα απορρίμματα για ένα κομμάτι ψωμί.

Την ώρα που οι πολίτες έχουν «γονατίσει» από τα αβάστακτα μέτρα λιτότητας, η πολιτική αλαζονεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «στοιχίζει» 700.000 ευρώ

Κάποιοι φαίνεται πως παίζουν με τις «άδειες» τσέπες των Ελλήνων.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ως μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, είχε «καλωσορίσει» το Μνημόνιο και είχε βάλει την υπογραφή του στα επώδυνα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν ακόμα και σε άνεργους πολίτες, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να προκαλεί με την αλαζονεία του και τις «βουλιμικές» του απαιτήσεις.

Να σημειωθεί ότι κ. Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του μία BMW, η αξία της οποίας ανέρχεται σε 750.000 ευρώ.

Πρόκειται για την BMW 7 Series High Security, το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα.

Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα, είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής μέχρι να φθάσει στο... γραφείο του και όχι μόνο...

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;  Πλήρωνε Μ@λάκα Ελληνα…το γραφείο του Μπένι!