Λερναία ύδρα ο ΟΠΑΠ για την Κυβέρνηση

Σε λερναία ύδρα εξελίσσεται για την κυβέρνηση ο ΟΠΑΠ, καθώς το ένα πρόβλημα ανακύπτει μετά το άλλο και μόλις η κυβέρνηση  κλείσει το ένα μέτωπο,  ένα νέο ανοίγει.
Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων  και ο Πρόεδρός του, Στέλιος Σταυρίδης,   έχουν αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη και τρέχουν να σβήσουν τις φωτιές που άναψε ο κ. Λουρόπουλος με τις συμφωνίες  που έκανε για τα λαχεία. Μια ............

συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο ΟΠΑΠ, ενώ έχει  το 67%, δεν μπορεί να διορίσει ούτε το management των λαχείων.
Από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ, εκφράζεται μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση του κ. Λουρόπουλου, ο οποίος φέρεται αρνητικός ως προς την υπογραφή της σύμβασης των λαχείων. Γιατί, κατά τον τρόπο αυτό, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση.

Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του νέου μεγαλομετόχου του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την κερδοφορία των λαχείων, τουλάχιστον άμεσα. Ο ίδιος εξάλλου, είναι σε αντιπαράθεση με τους συνεταίρους του, Ιντραλότ, στην κοινοπραξία με την οποία ο ΟΠΑΠ έχει πάρει τα λαχεία, όπου, όπως προείπαμε, ο οργανισμός κατέχει το 67%.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να βρεθούν γέφυρες στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Μελισσανίδη – Κόκκαλη, ώστε το όλο ζήτημα να πάει προς διευθέτηση. Κύριο πρόβλημα, όμως, φαίνεται να αποτελεί ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Λουρόπουλος ,που δείχνει μεγάλη δυστοκία όσον αφορά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.