DAOULTZI DALGA (ο έρωτας του Ντράμμερ)



Ελλην Φορολογούμενος

Πενία τέχνες κατεργάζεται έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι προγονοί μας και πιστός στις αξίες που με εμπότισε η Ελληνική παιδεία που έλαβα και με την πενία που εσχάτως απλόχερα μου χάρισαν, ως πένης πλέον έχω αρχίσει να κατεργάζομαι την τέχνη του σεναριογράφου.
Σκέφτηκα να  γράψω σενάριο για τουρκοσήριαλ , προϊόν καινοτόμο , εξωστρεφές  και προσοδοφόρο.
Το σήριαλ που γράφω ονομάζεται DAOULTZI DALGA , (νταουλτζή νταλγκά ).
Που πραγματεύεται την ιστορία αγάπης με επίκεντρο έναν νταβραντισμένο  τούρκο ντράμμερ !
Τούρκικα δεν ξέρω πολύ καλά αλλά θα πορευτώ με τα ολίγα που γνωρίζω, τα.........
θεωρώ υπεραρκετά , μιας και οι απαιτήσεις των τηλεθεατών μου ,σε Τουρκία, Τζατζικιστάν, Πακιστάν και όλα τα κράτη σε –ιστάν ,  θα είναι μηδαμινές.
 Το  Σενάριο του DAOULTZI DALGA -  έχει 4 σεκάνς (4 κομμάτια)

1. Ο ήρωας μας ο Μεχμέτ ο νράμμερ  και η καθημερινότητα του (10΄- 15' 1η σεκάνς)
(Narrative Hook) Εδώ πρέπει να δημιουργηθεί ένα ερώτημα, το οποίο θα αφορά τον ήρωα μας και μόνο και θα απαιτηθεί στο τέλος της ταινίας. Εμφάνιση προβλήματος.

2. Ο ήρωας μας ο Μεχμέτ νράμμερ  και το πως αλλάζει η καθημερινότητά του με το πρόβλημα. (10-15' 2η σεκάνς) -
(Plot Point 1) Ο ήρωας αποφασίζει να δράσει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα δηλαδή να ….. (δε λέμε να κάτσετε να το δείτε)

Μέχρι εδώ τα πράγματα έχουν σε σχηματική αναπαράσταση μια φλατ γραμμή. Υπάρχουν δύο τεινά για τη συνέχεια, το ένα είναι να πάει πρώτα προς τα πάνω, να φτάσει σε γωνία και ύστερα προς τα κάτω μέχρι που -για το τελευταίο τέταρτο- θα ξανακάνει γύρισμα προς τα πάνω και θα λήξει με happy end. Το άλλο είναι το ακριβώς ανάποδο. Υπάρχει και η περίπτωση που το τέλος είναι φλατ και το λέμε Up Lifting. Το σενάριο δηλαδή κάνει κάτι σαν ελιγμό τουρκικού  
F-16 πάνω από το Αγαθονήσι , ένα πράμα.
Δείξαμε ότι υπάρχει μέλλον , σ΄αυτόν το τόπο και οι πρωτοβουλίες και τα ρίσκα που θα πάρουμε θα σώσουν, με τη σειρά που αναφέρονται,  τους τραπεζίτες , μετά τους καναλάρχες, μετά την πολιτική νομενκλατούρα και στο