«Η κυβέρνηση θα συρθεί σύντομα σε πρόωρες εκλογές»

i-kyvernisi-tha-syrthei-suntoma-se-proores-eklogesΜε επτά μεγάλες θεματικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και την επαρχία ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να κινητοποιήσει τους φίλους και τα μέλη του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει του συνεδρίου...
Συζητήσεις για το περιβάλλον, το πολιτικό σύστημα, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, την φτώχια, την ανεργία και την υγεία θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Εκεί θα παρουσιαστούν  οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα συγκεκριμένα θέματα αφού τα στελέχη της Κουμουνδούρου επιθυμούν να κάνουν όσο περισσότερο μπορούν γνωστές τις θέσεις του κόμματος τους.

Όπως λένε η προσυνεδριακή διαδικασία είναι μια καλή ευκαιρία για να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ  στην κοινωνία κερδίζοντας καινούργιους φίλους και μέλη.

Γύρω στις 17 Ιουνίου θα γίνει και μία μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας όπου εκεί  ο Αλέξης Τσίπρας να δώσει όλο το πολιτικό πλαίσιο που θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές. Άλλωστε οι συνεργάτες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα συρθεί σύντομα σε πρόωρες εκλογές αφού το πρόγραμμα των μνημονίων δεν βγάζει πουθενά.

«Είναι θέμα χρόνου έλεγαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να ξεφουσκώσει η το κλίμα υπεραισιοδοξίας που καλλιεργεί η Κυβέρνηση και να έρθουν τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Δυστυχώς η κατάσταση  είναι πολύ δύσκολη και κάθε μέρα που περνάει γίνεται ακόμα πιο άσχημα. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο και πιστεύει ότι δια μαγείας θα λυθούν τα προβλήματα».