Νέα εποχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Νέα εποχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚΗ πιο κρίσιμη, ίσως, Γενική Συνέλευση της ιστορίας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ διεξάγεται σήμερα στα Σπάτα. Όλα βέβαια έχουν δρομολογηθεί και οι ζυμώσεις των προηγούμενων ημερών δείχνουν διάλυση της εταιρίας και υποβιβασμό στην Γ' Εθνική κατηγορία από όπου θα αρχίσει η προσπάθεια αναγέννησης...
Οι Supporters αποφάσισαν χθες στη δική τους Γ.Σ. ότι θα στηρίξουν την απόφαση της πτώχευσης της ΠΑΕ και το ίδιο αναμένεται να κάνει σήμερα και ο Νίκος Νοτιάς, μέσω του εκπροσώπου του στη διαδικασία, Βασίλη Σίμου.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο, πιθανότατα τριμελές, με μοναδικό σκοπό να τρέξει τις διαδικασίες της εκκαθάρισης της εταιρίας. Η αρμοδιότητά του θα είναι να συνεδριάσει και να ορίσει νέα Γενική Συνέλευση με θέμα την διάλυση της ΠΑΕ.

Οι τρεις που φαίνεται ότι θα επωμιστούν αυτό το ρόλο θα είναι ο νυν πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος,μο ομόλογός του της ερασιτεχνικής Κώστας Νεστορίδης και ο Αλέξης Αλεξίου, ως εκπρόσωπος των Supporters, αλλά και... μάτι του Δημήτρη Μελισσανίδη στις διαδικασίες.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ουσιαστικά από σήμερα θα μπούμε στην εποχή Μελισσανίδη, αν και το πρώτο σχεδόν επίσημο δείγμα της εμπλοκής του το είχαμε χθες με την γνωστοποίηση της πρόθεσης της ΑΕΚ να αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη κατόπιν επιθυμίας του πρώην ιδιοκτήτη της.

Πηγή: pamesports.gr