Η...Μεγάλη Πέμπτη της ΑΕΚ – “Φρούριο” τα γραφεία της Λίγκας

Στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι χτυπά... η καρδιά της ΑΕΚ. Η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα κρίνει την ποινή που θα επιβληθεί στην Ένωση για τα επεισόδια στο ματς με τον Πανθρακικό και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης που αποφάσισε ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Δικέφαλος έχοντας ως “συμμάχους” Αστυνομία, τον Πανθρακικό, αλλά και τους παρατηρητές θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορούσε να ολοκληρωθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση κι έτσι............ να γλυτώσει την αφαίρεση βαθμών. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και αν είναι καταδικαστική για την ΑΕΚ τότε θα υπάρξει έφεση, αφού στην Ένωση θεωρούν ότι θα πρέπει να η σωτηρία της οάδας να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια.

Το μεγάλο... στοίχημα είναι η ποινή να περιοριστεί στα επεισόδια και να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της αναμέτρησης, από το σημείο που διακόπηκε. Σε αυτό το κομμάτι στην Ενωση έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, καθώς αστυνομία, παρατηρητής και Πανθρακικός συναινούσαν πως υπήρχαν προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κάνει... ενωσίτικο κάλεσμα έξω από τα γραφεία της Λίγκας! Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία από νωρίς το πρωί (3 κλούβες και 5 διμοιρίες των ΜΑΤ), ενώ οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία είναι αποκλεισμένοι...

13:07 Μόλις έφτασε στα γραφεία της Λίγκας και ο τραϊανός Δέλλας

12:51 Περισσότεροι από 200 φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας