το Photoshop της ιστορίας

 ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟς
 
Από ότι φαίνεται το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας δε βγάζει παρέλαση , όπως όλα δείχνουν, βρωμάει πεθαμενίλα, πνέει τα λοίσθια,  πρόκειται να πάρει πόδι οσονούπω , μέσα σ΄ όλα αν συνδυαστούν τα δύο στη σειρά μεγάλα πολιτικά μνημόσυνα που έλαβαν χώρα , μέσα σε διάστημα 3 ημερών ένα του..... τεθνεώτος Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α΄και το άλλο του ζώντος Μητσοτάκη του Α΄στα οποία σύμπασα η πολιτική νομενκλατούρα  επαρίσταντο , βγάλτε τα χρονόμετρα …
Μέσα σε τρεις μέρες είδαμε την πλήρη μέθοδο ιστορικού ρετουσαρίσματος (ενός είδους Photoshop της ιστορίας)  των εν λόγω προσώπατων.
Εάν το στίγμα που αφήνουμε πίσω μας δεν μας αρέσει , αν οι πράξεις μας έβλαψαν τον λαό που ορκιστήκαμε να υπηρετούμε , αν αντί να στηθούμε και να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα του λαού που μας εξέλεξε , τ΄ αρπάζουμε από την κάθε Ζιμενς, τότε τόσο το χειρότερο για την ιστορία.
Τι περιλαμβάνει η μέθοδος :
1.         Σε στεγνή ιστορικά επιφάνεια (πχ μεσούσης της τροικανικής κατοχής) επιστρώνεται πρώτα το αστάρι με τις εφημερίδες και τα περιοδικά , κατόπιν ρεπουλίνη (δηλ το βαρύ πυροβολικό MEGA-ANT1-SKY)  και ακολουθούν μίνιο δηλαδίς οι ΑδωνοΒορίδηδες με τα τουίτερ και τα φέισμπουμπούκ   για τη σκουριά και βερνίκι για το σαράκι.
2.         Τέλος το λουστράρισμα αναλαμβάνουν οι λούστροι και οι λούστρηδες , δηλαδήτο συνάφι και οι κληρονόμοι του εποικοδομήματος, του έργου των εκλιπόντων δηλαδίς , θα δείτε τόσο Κυριάκο που θα λαλήστε όλοι μαζί ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑ