Τουρκική προπαγάνδα απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνεχίζουν οι Τούρκοι τον ακήρυχτο πόλεμο κατά Ελλάδας και Κύπρου. Ο Ερντογάν, που πραγματοποίησε ομιλία σε πανεπιστήμιο στην Βουδαπέστη, επιμένει να δηλώνει πως «δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία» και πως η Ε.Ε δεν θα έπρεπε να την είχε εντάξει στους κόλπους της!...
Μάλιστα πρόσθεσε πως «η Ε.Ε παρόλο που οι ελληνοκύπριοι δεν δέχθηκαν το σχέδιο Ανάν επιβράβευσε τους ελληνοκύπριους και τους έκανε μέλος της Ε.Ε αυτό που είναι δυνατόν, τι είδους ιδεολογική προσέγγιση είναι αυτή; Τώρα η Ε.Ε προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την οικονομία των ελληνοκυπρίων που χρεοκόπησε και έτσι πληρώνει τίμημα».

Ταυτόχρονα η Άγκυρα ετοιμάζεται να στείλει «ραβασάκι» στην Ουάσινγκτον με τα γνωστά ψεύδη και τις κατασκευασμένες διαρροές που εμφανίζει ως «στοιχεία» περί δήθεν εκπαιδεύσεων μελών του DHKP-C στην Ελλάδα.
Ήδη στην γείτονα έχει διοχετευτεί σε μερίδα του τουρκικού τύπου ότι  ο βομβιστής αυτοκτονίας εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην τουρκική πρωτεύουσα, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης  DHKP-C, είχε δήθεν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο στο Λαύριο και ότι πήγε στην Τουρκία από την Ελλάδα

Έτσι εκμεταλλευόμενη το αυτονόητο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα η Τουρκία θα επιχειρήσει να σκεπάσει τις ευθύνες της υποστηρίζοντας ένα σενάριο που μπάζει από παντού σε βάρος της Ελλάδας. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο onalert, στον φάκελο, θα αναφερθεί ότι «η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Πρεσβεία σας διοικείται από την Ελλάδα και εκεί τα μέλη της περνούν από εκπαίδευση όπλων».
Ότι να ναι, εν ολίγοις.