Η εγκληματική αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Η κυβέρνηση της υποτέλειας και του κερδοκεντρικού ολοκληρωτισμού, αυτοί που μας λογαριάζουν όλους ως προϊόντα και παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού και ανθρώπινου καθήκοντος, εν γνώσει των συνεπειών των πράξεών τους και των κινδύνων ζωής που περικλείει η απόφασή τους, μεσούσης τεράστιας οικονομικής κρίσης αποφάσισαν την αύξηση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης....
 Μην θεωρήσει κανείς ότι δεν γνώριζαν τις συνέπειες για εκατομμύρια Ελληνες. Τις γνώριζαν και τις αποδέχτηκαν ως συνέπειες των πράξεών τους, οι οποίες είναι καθαρά και απόλυτα εγκληματικές. Το τι βιώνουν οι ανήμποροι οικονομικά άνθρωποι σε όλη την χώρα, είναι πια γνωστό σε όλους και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Παγώνουν, ασθενούν, πεθαίνουν από το κρύο, αφού η θέρμανση (όλη η χώρα ήταν προσανατολισμένη στο πετρέλαιο ως καύσιμο) είναι για πάρα πολλούς αδύνατη. Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί βασικό αγαθό και βιοτική ανάγκη σχεδόν για όλους τους Ελληνες κατά τους χειμερινούς μήνες.

            Μόνο μετά από πιέσεις η κυβέρνηση θέσπισε ένα ειδικό επίδομα που αφορά λίγους. Όμως το επίδομα αυτό καταβαλλόμενο (εάν και όποτε καταβληθεί) μετά την αγορά του πετρελαίου είναι ουσιαστικά άχρηστο. Οι δικαιούμενοι επιδόματος είναι άνθρωποι τέτοιας οικονομικής αδυναμίας που δεν μπορούν να αγοράσουν το πετρέλαιο που έχουν ανάγκη. Κατά συνέπεια το δήθεν «μέτρο πρόνοιας» αυτό και αφορά ελάχιστους και δεν τους παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στο αναγκαίο αγαθό.