Χιλιάδες «στικάκια» βρήκε η αστυνομία στις Καταλήψεις

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Έτοιμοι να πλημμυρίσουν τον ΣΔΟΕ, τα δημοσιογραφικά γραφεία και όλα τα υπουργεία, με αλλοιωμένα USB που θα περιείχαν διαφορετικές λίστες καταθετών, αντιγραμμένες σε διαφορετικές ημερομηνίες, ήταν οι κουκουλοφόροι καταληψίες, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της αστυνομίας!
Οι κουκουλοφόροι σαμποτέρ, θα γέμιζαν τα συγκεκριμένα στικάκια, με..........
αλλοιωμένο περιεχόμενο, (του οποίου θα είχε περάσει προ πολλού η ημερόμηνία λήξης), και θα τα εκτόξευαν κατά τη διάρκεια εισαγγελικών ερευνών, αδιαφορώντας για τη δημόσια (ψυχική υγεία), ώστε να προκαλέσουν σύγχιση στην κοινή γνώμη και να την μπερδέψουν σε σημείο απελπισίας. Κάνοντάς την δηλαδή, να σταματήσει να ασχολείται.
Στόχος των αντεξουσιαστών – καταληψιών, όπως φαίνεται, ήταν να παρεμποδίσουν την αποκάλυψη της αλήθειας, που θα στερούσε από τον λαό, το μόνο χόμπυ που τον διασκεδάζει πλέον και τον βοηθάει να ξεφύγει από τη ζοφερή πραγματικότητα: Την κατασκευή υπέροχων και βολικών σεναρίων που καταδικάζουν τον Παπακωνσταντίνου.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)