Χρυσαυγίτες στη Νέα Υόρκη επιχείρησαν να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα

Μετά το τέλος ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα σε πανεπιστήμιο στο κεντρικό Μανχάταν τέσσερις νεαροί που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης κινήθηκαν απειλητικά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ...
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν γρήγορα τις κινήσεις τους και προστάτεψαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο τοίχος ενώ η ασφάλεια του πανεπιστημίου τους απομάκρυνε από την αίθουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» τα τέσσερα άτομα είναι ομογενείς που διαμένουν στην περιοχή της Αστόρια. Αρχικά τα φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να θέσουν ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα και όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν θα το κατάφερναν κινήθηκαν προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις.

Η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου επενέβη και τους απομάκρυνε από την αίθουσα. Οι ομογενείς κατά την έξοδό τους καθύβρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στους μετανάστες. Το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του κ.Τσίπρα ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δεν θέλησε να το σχολιάσει.

Πηγή: Ελευθεροτυπία