μικρό στο μάτι...

Ελλην Φορολογούμενος
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι όποιος παίζει με το πέος του κουφαίνεται ή βγάνει τρίχες στα χέρια του ή τα τελευταία χρόνια μπαίνει στο ελληνικό κοινοβούλιο . Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν άκουσαν την αρχαία  συμβουλή: εκτός όλων των προαναφερθέντων  και ένα έντομο που ζει στα ρυάκια της Ευρώπης της λιτότητας και της ανάφτυξης ,  παράγει με το πέος του καντάδες των 99,2 decibel, πιο δυνατές κι από..............
ανοιχτή συναυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τους βιολόγους που το ηχογράφησαν, είναι το πιο φωνακλάδικο ζώο του κόσμου αναλογικά με το μέγεθός του.
 «Μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Στην αρχή νομίζαμε ότι ο θόρυβος προερχόταν από κάποιο μεγαλύτερο υδρόβιο είδος» σχολιάζει ο Δρ Τζέιμς Ουίντμιλ του Πανεπιστημίου Στράτσκλαϊντ της Γλασκόβης. Που να πάει το μυαλό του επιστήμονος ότι ένα τοσοδούλικο  πραματάκι με ένα τόσο δα μικρό πέος θα έκαμε τόσο πολύ θόρυβο. Η ομάδα του χρειάστηκε μάλιστα να ελέγξει τον εξοπλισμό ηχογράφησης για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε γίνει λάθος.
Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, το Micronecta scholtzi, ένα ημίπτερο έντομο με μήκος μόλις 2 χιλιοστά, παράγει τον εκκωφαντικό θόρυβο τρίβοντας το πέος του πάνω σε μια αύλακα που υπάρχει στην κοιλιά του.
Όμως βλέποντας τον φίλο και βραβευμένο από την ακαδημία Αθηνών και τηλεοπτικό παρουσιαστή του σκαί και εξέχων βουλευτή του συριζα και εσχάτως μεγάλο μπηκάδι  Πέτρο Τατσόπουλο , τότε όλα μέσα μου , γίνανε απλά και κατανοητά.