Κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη με τον Χάρρυ Κλυνν στο Twitter για τους «προδότες»

Μια «διαμάχη» μέσω αιχμηρών tweets εξελίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του γνωστού κωμικού Χάρρυ Κλυνν.
Ο Χάρρυ Κλυνν έγραψε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη:...
«Ελπίζω ότι κάποτε θα μας δοθεί η ευκαιρία, αφού μνημόνιο θα υπάρχει, δεν είμαι βέβαιος, όμως, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, αν υπάρχει Ελλάδα...», με τον πολιτικό να του απαντά: «κάνετε λάθος. Το 1897 η Ελλάς μπήκε υπό τον ΔΟΕ. Το 1912 διπλασιαζόταν η χώρα».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός του έγραψε: «Σέβομαι τις γνώσεις σου, αλλά θα σε προέτρεπα να έδινες περισσότερη προσοχή στο κεφάλαιο της ιστορικής συνάρτησης», με τον κ. Γεωργιάδη να του λέει: «οπότε θες να σου πω την γνώμη μου. Το να διαφωνούμε είναι θεμιτό. Οι κατηγορίες περί προδοσίας όμως είναι απαράδεκτες και γι´αυτές δεν δείχνω κανέναν σεβασμό στον κ. Καμμένο. Ποιός είναι αυτός για να κρίνει τον πατριωτισμό των άλλων;».

«Οφείλεις, όμως, να παραδεχτείς ότι η ''προδοσία'' ότι όνομα και να της δώσεις, δεν παύει να είναι ''προδοσία''» του ανταπάντησε ο Χάρρυ Κλυνν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να υποστηρίζει: «δεν υφίσταται προδοσία αγαπητε. Σε αυτό κάνετε λαθος. Εκτός αν ολοι οι ηγέτες της ΕΕ ειναι προδότες».

Τέλος, ο κωμικός μέσα από το account του @harryklynn απάντησε πως αν δεν είναι προδότες, είναι «πολιτικά ανεγκέφαλοι σίγουρα!», με τον βουλευτή της Β' Αθηνών να υποστηρίζει: «άλλο αυτό πού λέτε. Λάθος μπορεί να κάνουμε, όπως και σεις, προδοσία όμως όχι!».