Γεωργιάδης: Μιλά ο Λαζόπουλος που είναι 100 φορές πιο πλούσιος από εμένα

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την πρωινή ενημερωτική ζώνη των τηλεοπτικών καναλιών σημειώνοντας πως γέννησε το λαϊκισμό ενώ σχολίασε και τις αναφορές που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για το Ρόλεξ του...

Η κόντρα με το Λαζόπουλο

''Είναι δυνατόν να μιλάει ο Λαζόπουλος για το Ρόλεξ; Εκείνος που έχει 100 φορές την περιουσία μου;'', δήλωσε γελώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης. Προσθέτοντας ''Μου αρέσει που έρχονται και μου λένε κάποιοι ''Καλά, ακόμη το φοράτε;''. Και τους απαντώ ''Γιατί, ρε αδελφέ; Κλεμμένο το έχω;''. Το αγόρασα, όπως τα αγόραζα και πριν γίνω βουλευτής''.
Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τον λαϊκισμό που θεωρεί ότι φταίει για όλα ''Ένας λαϊκισμός που ξεκίνησε από τα κανάλια και ειδικά από την πρωινή ζώνη, που είναι μέσα στην κλάψα.

Από την άλλη έχεις τον αγαπημένο μας εθνικό γελωτοποιό, Λάκη Λαζόπουλο, να έχει στο Αλ Τσαντίρι τρία σχολεία από κάτω και να αρχίζει την κλάψα για το ''πότε θα πάρετε σύνταξη''. Και κάθονται τώρα 16χρονα παιδιά και για δυο ώρες συζητάνε και διαμαρτύρονται πότε θα πάρουν σύνταξη. Έτσι την καταστρέψαμε την νέα γενιά''.

Το ταλέντο του Αλέξη Τσίπρα

Κατά τα άλλα ο Άδωνις μίλησε θετικά για το ταλέντο του Τσίπρα: ''Ο Τσίπρας είναι το αντίθετο από μένα. Καταφέρνει να μιλάει χωρίς να γίνεται αντιπαθής''.

Αναφέρθηκε ακόμα στο πόσο επώδυνο ήταν το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου του: ''Ήταν πολύ επώδυνο. Έκλεισα το βιβλιοπωλείο μετά από πάρα πολλά χρόνια που είχα φτιάξει με τον αδερφό μου με πολύ κόπο. Θέλω να πιστεύω ότι κάποτε θα το ξαναφτιάξω όταν τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο''.

Η ''υποκρισία'' της Χρυσής Αυγής

Τέλος ενδιαφέρον έχει η επίθεση που έκανε στην Χρυσή Αυγή για την ''υποκρισία'' της. ''Ο κόσμος γουστάρει το δούλεμα. Εγώ δεν μπορώ να