Οταν ο Μπρέιβικ τίναξε στον αέρα κτίριο στο Οσλο σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους [βίντεο]


Δύο συγκλονιστικά βίντεο στα οποία καταγράφεται η στιγμή που καταφθάνει στον... τόπου του εγκλήματος , δηλαδή έξω από το κυβερνητικό κτίριο της Νορβηγίας, ο μακελάρης του Οσλο, Αντερς Μπρέιβικ, αλλά και η έκρηξη που ακολουθεί δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Στο πρώτο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ, ο Αντερς Μπρέιβικ φαίνεται να παρκάρει το αυτοκίνητό του, το οποίο είναι παγιδευμένο με ένα τόνο εκρηκτικά, και να αποχωρεί τρέχοντας από το σημείο για να επιβιβαστεί σε ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat...


Το επόμενο βίντεο είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, καθώς σε αυτό καταγράφεται η στιγμή της έκρηξης στο κυβερνητικό κτίριο του Οσλο και το ωστικό κύμα που την ακολούθησε και διέλυσε τα πάντα.

Από την έκρηξη αυτή έχασαν τη ζωή τους οκτώ άτομα, ενώ αμέσως μετά, αφού ο Μπρέιβικ ανατίναξε το κυβερνητικό κτίριο, κατευθύνθηκε προς το νησί Ουτόγια, όπου αφαίρεσε τη ζωή δεκάδων νεαρών.

Εικόνες της επίθεσης στο Όσλο είχαν ήδη προβληθεί, στη διάρκεια της δίκης του Μπρέιβικ, αλλά είναι η πρώτη φορά που το σχετικό βίντεο προβάλλεται δημόσια.