Τα βαφτίσια διαψεύδουν τον Μεϊμαράκη

Μπορεί  ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης να επιμένει στην διάψευση της είδησης ότι η Κλαίρη Σιαφάκα, σύζυγος του προέδρου της Energa, Στέφανου Σιαφάκα, εργαζόταν στο γραφείο του, όμως απ΄ ότι φαίνεται η ίδια έδινε το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις ως Διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του τότε υπουργού Άμυνας...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρατηρητής" της Θράκης, με ημερομηνία 9 Μαΐου 2007, η κυρία Σιαφάκα ήταν μεταξύ των καλεσμένων στη βάφτιση του γιου του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης Κυριάκου Μπαμπασίδη και της νομικής συμβούλου του πρώην υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μετέπειτα γενικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας, Νίκης Γκοτσοπούλου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η βάφτιση έγινε την Κυριακή 6 Μαΐου στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, ενώ σημειώνεται  επίσης ότι «ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν παραβρέθηκε στο μυστήριο, όπως είχε προγραμματίσει, γιατί έπρεπε να παραστεί στην κηδεία του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Νίκου Συμεωνίδη».


Στη βάφτιση, συνεχίζει, η εφημερίδα, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και βουλευτές, δήμαρχοι, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Παραθέτουμε αυτούσιο το επίμαχο απόσπασμα του δημοσιεύματος:

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν: ο κ. Σωτήρης Κορομάντζος, Διευθυντής Γραφείου του υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η κ. Κλαίρη Σιαφάκα, Διευθύντρια του Ιδιαιτέρου Γραφείου του υπουργού Άμυνας, η κ. Νίκη Αδάμου, Διευθύντρια Πολιτικού Γραφείου του υπουργού στη Σόλωνος, ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Διευθυντής Οικονομικού Σχεδιασμού του Υπουργείου, ο κ. Κώστας Φράγκος, Διευθυντής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, η κ. Κωνσταντινιά Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, ο Θόδωρος Χούγιας, Πρόεδρος Δικαστικών Γραμματέων, η Υβέτ Ευαγγελάτου, Νομική Σύμβουλος του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, ο Γιάννης Λυκόπουλος, Ειδικός Σύμβουλος υφυπουργού Παπαθανασίου, ο Γιάννης Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, οι βουλευτές Ξάνθης κ. Τσαλίδης, Έβρου κ. Κελέτσης, Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Κοτσάκης, ο δήμαρχος Αιγείρου κ. Λίτσος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη Νομαρχία Ροδόπης κ. Αθανασιάδης, ο νομάρχης Καβάλας κ. Καλλιοντζής και αντινομάρχες της Καβάλας, νομαρχιακοί σύμβουλοι του νομού, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κομοτηνής, τα μέλη της ΝΟΔΕ και η διευθύντρια του Γραφείου του κ. Χριστοφιλογιάννη, κ. Έλσα Κακουλίδου».


Γιατί διαψεύδετε λοιπόν κ. Μεϊμαράκη ότι η Κλαίρη Σιαφάκα εργαζόταν στο γραφείο σας;



Ιδού και το δημοσίευμα