Ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο μύθος...

Γράφει ο Γιώργος Καλαμάρης

Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σε συζητήσεις που έχω με παρέες κ με μεγάλους ανθρώπους που έχουν ζήσει τα γεγονότα του εμφυλίου, ενώ βλέπω και διαβάζω σε πολλά άρθρα στο διαδίκτυο, διάφορα άρθρα και απόψεις για το θέμα των στρατιωτικών λεσχών εφέδρων που τα.....
περισσότερα συγκλίνουν στο εξής συμπέρασμα δυστυχώς.
Ότι όλοι εμείς που έχουμε δημιουργήσει και συμμετέχουμε σε αυτές τις λέσχες εφέδρων είμαστε η επόμενη γενιά φανατικών ακροδεξιών, απόγονοι Χιτών, ταγμάτων ασφαλείας, ορθόδοξων εθνικιστών, ακόμα και οι συνεχιστές των περίφημων Μ.Α.Υ.δων και άλλα πολλά και διάφορα, που με την πρώτη ευκαιρία που θα ξεσπάσουν τα γεγονότα στην πατρίδας μας και θα αρχίσουν οι συγκρούσεις, εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε άλλο από το να κυνηγάμε και να εκδικούμαστε, << ξεκάνωντας >>, όλους τους ιδεολογικούς αντιπάλους μας και όποιον δεν συμφωνεί μαζί μας, ενώ θα αιματοκυλήσουμε την χώρα σέρνοντας την σε έναν νέο εμφύλιο.
Δεν θα απολογηθώ για τα πιστεύω μας και ποίος είναι ο σκοπός της δημιουργίας της μονάδας μας και της κάθε λέσχης εφέδρων.
Είμαστε Έλληνες πάνω από όλα και σεβόμαστε το τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά κ ιδεολογικά και σαν πρώτη αρχή έχουμε την υπεράσπιση και την προάσπιση όλων εκείνων των αξιών και ιδεών που διέπουν διαχρονικά τον Ελληνισμό, όπως επίσης και προστασία και φύλαξη της πατρίδας μας από κάθε εξωτερικό κ εσωτερικό εχθρό που την επιβουλεύεται.
Και ούτε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε προσωπικά με τον καθένα, (που πιστεύει κάτι διαφορετικό), κομπλεξικό κ ανόητο που πάσχει από σύνδρομα του παρελθόντος και έχει μανίες καταδιώξεως.
Είναι αδιανόητο έως και τραγικά ηλίθιο να προσπαθούν κάποιοι, οι περισσότεροι αμαθείς και ημιμαθείς ή στην καλύτερη περίπτωση παραπλανημένοι, να μας πείσουν ότι η αριστερά η μάλλον καλύτερα μέσα στην αριστερά υπάρχουν πατριώτες που σε περίπτωση εσωτερικής η άλλης σύγκρουσης θα πολεμήσουν για την Ελλάδα και θα παραμερίσουν την ιδεολογία τους υπεράνω της πατρίδας.
Το αντίθετο μάλιστα, καθώς η αριστερά έχει διαλέξει πλευρά βοηθώντας και προοθώντας όλα εκείνα και εκείνους που απειλούν την Ελλάδα μας και τους Έλληνες.
Αριστερά κ πατριωτισμός είναι δυο έννοιες που δεν πάνε μαζί και ούτε ποτέ συνυπήρχαν.
Η ιστορία τους έχει διαψεύσει πολύ σκληρά και έχει αποδείξει ότι πάντα στην πατρίδα μας η αριστερά κρατούσε σταθερά ένα αντί-εθνικό και ανθελληνικό χαρακτήρα προβάλλοντας και προωθώντας τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση.
Μην ξεχνάμε την Μικρασιατική εκστρατεία όπου το τότε Σ.Ε.Κ.Ε πρόγονος του σημερινού Κ.Κ.Ε αντιτάχθηκε εξαρχής με την ιδέα και με την όλη προσπάθεια της απελευθέρωσης των αιώνιων ελληνικών εδαφών σαμποτάροντας την προσπάθεια ενώ παράλληλα υποστήριζε την ακεραιότητα της τότες νεοτουρκικής εθνικιστικής Τουρκίας ακολουθώντας πιστά το δόγμα τις οδηγίες της τότε νέο ιδρυθέντος Σοβιετικής Ενώσεως.
Όπως επίσης και τις ανακοινώσεις του 1924 περί αυτοδιάθεσης κ ανεξαρτησίας της τότε απελευθερωμένης Μακεδονίας και Θράκης ενώ επίσης δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τον συμμοριτοπόλεμο του 1944 – 1949 και την προσπάθεια των αριστερών και ξένων συμμάχων "συντρόφων τους", που αιματοκύλησε την χώρα μας, να μεταβληθεί σε "σοσιαλιστικό" παράδεισο και την προδοτική στάση του Κ.Κ.Ε. εν μέσω του εμφυλίου με την συμφωνία με τα άλλα κουμμουνιστικά κράτη τον Βαλκανίων, (μέσα σε αυτά κ κάποια με δήθεν φιλικά κ συμμαχικά συναισθήματα κ κοινούς αγώνες), για την δημιουργία ανεξάρτητου ¨Μακεδονικού κράτους" που θα περιελάμβανε εδάφη από την πατρίδα μας όπως κ την περίφημη δήλωση,
«Ο μακεδόνικος λαός δεν αγωνίζεται στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας για να βρει την ισοτιμία και την ισοπολιτεία μέσα στην Ελλάδα, αλλά δημιουργεί τώρα την δικιά τον εθνική ζωή και εστία και τείνει προς την ενότητα πού κατάχτησε με το αίμα του. Ο μακεδόνικος λαός θα απόκτηση μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια αυτή όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με την λαϊκή δημοκρατία. Και γι' αυτή την ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδόνικος λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου...».
Επίσης είναι γνωστή η θέση της αριστεράς πάνω στα θέματα της λαθρομετανάστευσης, όπως επίσης και σε άλλα εθνικά θέματα όπως την Ελληνοτουρκική φιλία κ συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, διακοινοτική συνομοσπονδία στο κυπριακό και άλλα.
Για αυτό πριν κάποιοι ημιμαθείς, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι άθελα τους ή ηθελημένα κατηγορήσουν εμάς πώς είμαστε επικίνδυνοι και ανεγκέφαλοι και δοσίλογοι, πιστέυωντας και αποδέχοντας εύκολα την αριστερή προπαγάνδα και τους παραμυθάδες που την διαδίδουν, καλά θα κάνουν να έχουν διαβάσει και να έχουν μάθει καλύτερα την ιστορία μας και τα γεγονότα όπως πραγματικά έχουν συμβεί, πριν μιλήσουν.
Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται και όλοι αυτοί οι αριστεροί προδότες και οι "φίλοι' τους και υποστηρικτές τους, θα ξαναπάρουν αυτό που αξίζει, σε όλους όσους προδίδουν την πατρίδα μας και το έθνος τους και δεν θα του λυπηθούμε εκείνη την στιγμή καθόλου...

Γιώργος Καλαμάρης

http://monada-efedron-katadromon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_13.html