ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ». ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τα ερωτηματικά πολλά περί της υιοθεσίας του τετράποδου των αγανακτισμένων του Συντάγματος που είχε ονομαστεί Λουκάνικος.

Το σκυλάκι αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές τα καπνογόνα των ΜΑΤ, ευρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων με το μέρος των διαδηλωτών.


Οι φιλόζωοι που όπως και όλος ο κόσμος είχαμε "αγκαλιάσει" αυτό το πανέξυπνο πλασματάκι, διερωτώνται για το κατά πόσο είναι πραγματική η υιοθεσία του και εγείρουν πολλά .............

ερωτήματα.

Διαβάστε μερικά από αυτά τα οποία τα βρήκα στο Facebook και σας τα στέλνω για δημοσίευση...


"Εκτος απο το φωτογραφικο υλικο που ζητηθηκε για το Λουκανικο, το οποιο και θα αποτελει ατρανταχτη αποδειξη οτι το ζωο εχει πραγματικα υιοθετηθει, ειναι εντελως απαραιτητη και η επισκεψη ζωοφιλων εθελοντων στο σπιτι που βρισκεται, οπως αλλωστε γινεται με ολες τις υιοθεσιες βαση του νομου 4039/2012 ανεξαιρετως. Αλλιως θα θεωρηθει οτι μας παρουσιασατε μουφα υιοθεσια και δεν ισχυει απολυτως τιποτα. Οι τιποτες και το τιποτα."


"ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ..ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ..ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΗΜΕΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ..!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΕΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ....ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ..ετσι νομιζω εγω ..!!"


Εδώ μπορείτε να βρείτε το νόμο που ισχύει για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα στην χώρα μας.


Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Μάγδα Ιωάννου