Ο ανακριτής καλεί για κατάθεση την πρώην σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου

Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των ονομάτων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής αναμένεται να καλέσει σε απολογία άλλα πέντε άτομα και την πρώην σύζυγο του κ.Τσοαχαζόπουλου, Γκούντρουν...


Η κυρία Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, καθώς φέρεται να εμπλέκεται το όνομα της σε καταθέσεις μεγάλων ποσών σε λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας στα τέλη της δεκαετίας του '90. Τα ποσά αυτά εμπλέκουν μάλιστα στην υπόθεση και γνωστό προμηθευτή του υπουργείου Άμυνας την επίμαχη περίοδο..

Παράλληλα η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου φαίνεται να εμπλέκεται και σε ένα ακόμα κομμάτι της υπόθεσης, αφού στην απολογία του εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαου Ζήγρα, υποστηρίζει ότι για να δώσει το διαζύγιο στον πρώην υπουργό η τότε σύζυγός του είχε εισπράξει 500.000 ευρώ. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και πως η Γκούντρουν Μολντεχάουερ γνώριζε όλες τις δραστηριότητες του τότε συζύγου της.