Επιχείρηση σκούπα σε όλη την Αττική

Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε όλη την Αττική.
Η επιχείρηση της αστυνομίας έχει ξεκινήσει από το πρωί με 1500 αστυνομικούς να είναι στο πόδι σε αυτή τη μεγάλη επιχείρηση...


Οι άνδρες της ΕΛΑΣ βάζουν τους λαθρομετανάστες σε λεωφορεία και τους μεταφέρουν στην Αμυγδαλέζα. Οι έλεγχοι ξεκινούν από το ύψος του Πολυτεχνείου και φτάνουν έως το Δημαρχείο, πραγματοποιούνται δηλαδή σε μια ακτίνα 500 χιλιομέτρων.

Οι λαθροματανάστες, από την πλευρά τους, έχουν κινητοποιηθεί στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν και "τσιλιαδόροι" ειδοποιούν με κινητό τηλέφωνο όταν πλησιάζουν ομάδες αστυνομικών, με αποτέλεσμα όσοι προλαβαίνουν να τρέχουν στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός λαθρομεταναστών και να οδηγηθεί στην Αμυγδαλέζα.

Κάθε φορά που έπιαναν έναν λαθρομετανάστη στο τμήμα του δίνανε ένα ροζ χαρτί που έλεγε ότι έχει διορία 30 ημέρες να φυγει και δεν εφευγε καν.
Εχει αλλάξει αυτό καθώς από 30 ημέρες έγινε 7 ημέρες και στο τμήμα έχουν το δικαίωμα για απευθείας απέλαση κάτι που δεν γινόταν παλιά.