Οι «Υπάλληλοί» μας οι μικροί Τύραννοί μας.

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Όταν βλέπεις δημοσιοποιήσεις των δημοσίων υπαλλήλων για τα αιτήματά τους, αναριωτιέσαι εύλογα σε ποιους άραγε απευθύνονται;
Εδώ και χρόνια αρθρογραφώ και υποστηρίζω τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων, παρότι έχω άπειρες προσωπικές εμπειρίες απαράδεκτων μέχρι αλαζονικών συμπεριφορών.
Σε μια εποχή όπου όλοι μιλούν για επικοινωνία, που σημαίνει δημιουργία ενός ευνοϊκού κλίματος προς τους πελάτες, καταναλωτές υπηρεσιών, οι δημόσιοι υπάλληλοι, και γι αυτό φταίνε κυρίως τα συνδικαλιστικά τους όργανα που η εικόνα των μελών τους προς τα έξω δεν αποτέλεσε ποτέ θέμα συζητήσεων και εκπαίδευσης, οι δημόσιοι υπάλληλοι(οι περισσότεροι εξ αυτών) συμπεριφέρονται  προς τους πολίτες σαν να .......
είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.
Ακόμη και οι λίγοι ευγενικοί και εξυπηρετικοί έχουν μεγάλη ευθύνη που ανέχονται στις τάξεις του επίορκους και νευρωτικούς συναδέλφους τους οι οποίοι βλέπουν τους πολίτες ως εχθρούς τους ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ως απατεώνες.
Σε ποιους άραγε απευθύνονται όταν δημοσιοποιούν τα αιτήματά τους;  Όχι πια σε μένα. Τέλος με την ηλίθια ανοχή των καθημερινών μικρών τυράννων μου.
Αλέξανδρος Πιστοφίδης μέλος του Δ.Σ. του Αρχείου της ΓΣΕΕ.
Οι μεγαλύτεροι εχθροί των δημοσίων υπαλλήλων είναι οι ίδιοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι