Μια σεξομανής δασκάλα για "ειδικές ανάγκες"

Τεράστια επιτυχία των Αμερικανικών διωκτικών αρχών είναι η σύλληψη της 34χρονής καθηγήτρια που εργαζόταν σε σχολείο με μαθητές ειδικών αναγκών  Kelly McKenzy Watson η οποία κατηγορείται για σεξουαλική αποπλάνηση ενός 17χρονου μαθητή.
Η καθηγήτρια φροντίζοντας τις "ειδικές ανάγκες" του νεαρού ερωτοτροπούσε μαζί του την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο New Haven Youth and Family Services στη Vistra του Λος Άντζελες.
Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο η νεαρή αποπέμφθηκε από το σχολείο και επέστρεψε στο San Diego οπού και συνελήφθη την..........
περασμένη Πέμπτη.
Η νεαρή μετά τη σύλληψή της οδηγήθηκε στις φυλακές του Las Colinas Detention Center στο  Santee καθώς ήταν αδύνατο να καταβάλει χρηματική εγγύηση 45 χιλιάδων δολαρίων.
Σύμφωνα με το προφίλ που είχε δημιουργήσει στο  LinkedIn δίδασκε το μάθημα της  "Κοινωνικής και συναισθηματικής νοημοσύνης" στο Oceanside High School ενώ νωρίτερα εργαζόταν στο  New Haven την περίοδό του  Σεπτεμβρίου του 2010 έως το Αύγουστο του 2011.
Σύμμαχός της είναι η  διευθύντρια του New Haven,  Doreen Quinn η οποία σε δήλωσή της αναφέρει ότι το σχολείο δεν πιστεύει στις κατηγορίες προσθέτοντας "με λύπη και θλίψη διαπιστώσαμε ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή της".