Εκτός της ΚΟ της ΝΔ ο Ν. Νικολόπουλος

Διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ο πρώην υφυπουργός, Νίκος Νικολόπουλος. Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Νικολόπουλος τίθεται εκτός ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας καθώς μετά την αιφνίδια παραίτηση του πριν μερικές εβδομάδες, σήμερα ξαναχτύπησε μέσω twiiter...
Όπως έγραψε ο βουλευτής: «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε.Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;».

Παράλληλα με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.